superleuke gezinsactiviteit samen met je hond!
DOG ESCAPE

Praktische informatie

Hoeveel mensen kunnen meedoen aan de Dog Escape?

Er kunnen vier, maximaal vijf teams meedoen aan de Dog Escape (team blauw, team groen, team geel, team wit en team rood). Een team wordt gevormd door een of twee volwassenen eventueel met kinderen en hun hond. U kunt dus alleen met uw hond een team vormen, u kunt bijvoorbeeld als echtpaar samen met uw hond een team vormen en u kunt als gezin samen met uw hond een team vormen. Wanneer u twee honden heeft, dan vormt u twee teams en schrijft u ook twee teams in (ervan uitgaande dat u met beide honden mee wilt doen). 

Wie kunnen meedoen met de Dog Escape?

De Dog Escape is geschikt voor alle leeftijden. Uit praktisch oogpunt kunnen kinderen vanaf 6 jaar meedoen en ook meepuzzelen. Uiteraard is het ook toegestaan om jongere kinderen mee te nemen.

De Dog Escape is in principe geschikt voor alle honden, jong of oud, groot of klein. Honden vanaf 4 maanden oud die sociaal zijn naar mensen en andere honden kunnen meedoen. De honden blijven tijdens de Dog Escape aan de lijn en wij vragen ook voldoende afstand te houden tot andere honden, zodat de honden geen fysiek contact met elkaar hebben. Hier zullen wij vanuit de organisatie ook op toe zien. 

Hoe lang duurt de Dog Escape?

De Dog Escape duurt 2 uur. Na de ontvangst met koffie/thee en iets lekkers en de speluitleg, worden drie spelrondes gespeeld. 

Wat is de prijs om deel te nemen aan de Dog Escape?

Deelname bedraagt € 32,50 per team (maximaal 2 volwassenen en 1 hond, kinderen doen gratis mee). Bij aanmelding tweede team uit hetzelfde gezin (wanneer u twee honden heeft), ontvangt het 2e team 10% korting. 

Korting

- Klanten van Hondenschool Kyno & Co ontvangen 10% korting

- Klanten van Dierenspeciaalzaak Maddie te Hoogland ontvangen 10% korting (bij aanmelden een foto meesturen van uw kassabon niet ouder van 4 weken)

Waar wordt de Dog Escape gehouden?

De Dog Escape wordt gehouden in Amersfoort (nabij Park Schothorst). Na aanmelding ontvangt u van ons informatie over de exacte locatie. 

Is op de locatie een toilet aanwezig?

Ja, op de locatie is een toilet aanwezig. 

Kunnen wij met onze familie meedoen of met bevriende stellen of collega's?

Ja dat kan. Wij kunnen voor u uw eigen Dog Escape organiseren. Dit kan op een van de beschikbare data wanneer daarop nog geen inschrijvingen zijn, dan wel kunnen wij voor u een extra datum reserveren. Ook dan geldt dat maximaal 5 teams kunnen deelnemen. 

Is er een prijs te winnen?

Na afloop ontvangen alle deelnemende teams een goodie bag. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info